.

.
Az élet himnusza Az élet egyetlen – ezért vedd komolyan! Az élet szép – csodáld meg! Az élet boldogság – ízleld! Az élet álom – tedd valósággá! Az élet kihívás – fogadd el! Az élet kötelesség – teljesítsd! Az élet játék – játszd! Az élet vagyon – használd fel! Az élet szeretet – add át magad! Az élet titok – fejtsd meg! Az élet ígéret – teljesítsd! Az élet szomorúság – győzd le! Az élet dal – énekeld! Az élet küzdelem – harcold meg! Az élet kaland – vállald! Az élet jutalom – érdemeld ki! Az élet élet – éljed!

Translate

2016. szeptember 8., csütörtök

LEÁNY GYÖNGY FÜLBEVALÓVAL

Régóta érlelődött bennem a gondolat meg kellene festeni A leány gyöngy fülbevalóval film is készült a gyöngy történetéről meg néztem és közben az előre felrajzolt mintát meg festettem .Még van mit javítani a szája valahogy nem akarja az igazságot de még a gép alatt is alakul vagy nem .A tűzés még várat magára még ki kell találni  milyen minta  legyen most rajzolgatok ,hogy hogy smint lesz jó .

Leány gyöngy fülbevalóval (vagyTurbános nő - hollandul Het Meisje met de ParelJan Vermeer van Delft holland festő festménye. A kép 1665 körül készült, klasszikus egyszerűsége, utánozhatatlan színei, finom szerkesztése miatt Vermeer festészetének egyik legegyszerűbbnek tűnő, legletisztultabb, legérettebb alkotásának tartanak, a holland arcképfestés olyan csúcsának, amelyhez csakRembrandt portréi hasonlíthatók. A kép jelenleg a hágai Mauritshuisban található.

1 megjegyzés: